Künye Reklam
Menü
Zorluoğlu Trabzon'da o çalışmaları inceledi “Kusursuz olması için çalışıyoruz“ | Trabzon Gündemi Haberleri

Zorluoğlu Trabzon'da o çalışmaları inceledi “Kusursuz olması için çalışıyoruz“

Zorluoğlu Trabzon'da o çalışmaları inceledi “Kusursuz olması için çalışıyoruz“

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu Pazarkapı'da yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Pazarkapı Mahallesi’nde yapılan yeni yaşam ve rekreasyon alanıyla ilgili çalışmaları yakından takip ediyor. İçerisinde Bilim Merkezi ve Planetaryum, Avrasya Pazarı ve Doğu Karadeniz’in en büyük camisinin de yükseldiği yeni yaşam alanında çalışmalar titizlikle devam ediyor. Yüklenici firma yetkilileri, içerisinde 7 adet büfe, 7 adet satış birimi, 1 adet cafe, 2 adet şoför lokali, 1 adet belediye ihtiyaç birimi, 239 araçlık otopark, Trabzon doğu-batı minibüs durakları ile yürüyüş yolları, yeşil alanların bulunduğu Pazarkapı Mahallesi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Projesiyle ilgili Başkan Zorluoğlu’na brifing verdiler.  


KUSURSUZ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Çalışmalardan memnun kalan Başkan Zorluoğlu, eksik gördüğü veya eklenmesini istediği çalışmalarla ilgili yüklenici firma ile istişarelerde bulundu. Pazarkapı Mahallesi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin öneminin izahtan vareste olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Çok önemli bir vitrin projemiz. Amacımız işin projesine ve teknik şartlara uygun şekilde çok düzgün bir malzeme ve işçilikle yapılmasını sağlamak. Bu konuda yüklenicimizden beklentimiz büyük ve bu yönde çalıştıklarını görmek de memnuniyet verici. Bu alan çok sayıda insanımızın kullanacağı bir yer ve buranın kusursuz yapılması gerekmektedir. Biz de bu kusursuz çalışmanın sağlanması için projeyi belirli aralıklarla titizlikle takip ediyoruz. İnşallah makul bir süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.



        YORUMUNUZU PAYLAŞIN