Künye
Menü
Fırtına dolu dizgin! | Yasin Büyükhellaç
Yasin Büyükhellaç

yasinbuyukhellac61@hotmail.com

Fırtına dolu dizgin!

Son haftalardaki çıkışın tamamlanması adına kritik bir 90 dakikaya çıkan Trabzonspor hem farklı skoru almayı hem de zirve adına kayıpsız geçilmesi gereken bir maçta 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi. 

Maça hızlı giren Trabzonspor Sturridge farkıyla ve Sorloş'un eşliğiyle henüz 12.dakikada 2-0'ı yakaladı. Tam da kopup giden bir maç olur mu derken o bilindik 90 dakika içindeki dalgalanma tekrar baş gösterdi.

Orta sahadaki kırılganlık ve topu kullanamama rakibe Trabzonspor'un üstüne gitme fırsatı doğurdu ve bu sıkıntılı dakikaları özellikle Uğurcan'ın refleksleriyle bertaraf etti Trabzonspor. 

İkinci yarıya hızlı girmesine rağmen hem bireysel hem de paylaşım hatasından yenilen gol endişe yaratsa da özellikle Sturridge-Doğan değişikliği gerek orta saha direncine gerekse atak karşılama ve top kullanabilmeye yaptığı olumlu etkiyle ibreyi yeniden Trabzonspor'un lehine döndürmüş oldu.

Kaptan Sosa'nın alışılagelmiş füzesi ve nihayetinde Yusuf'un son golü bu zorlu maç listesi ve eksiklerin çok olduğu dönemde elzem bir 3 puanı ve farklı galibiyeti getirmiş oldu.   

Bu arada Gaziantep FK'ya değinmeden geçmek olmaz. Ligde sadece 2 mağlubiyet almış ve  Trabzonspor'un sadece 1 puan gerisinde maça çıkan Gaziantep diri, inançlı ve cesur futboluyla alkışı ziyadesiyle hak etti. 

Trabzonspor ise hafta içi Krasnodar ve haftasonu Başakşehir maçları öncesi hem moral bulmuş hem de güzel bir hava yakalamış oldu...


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN