Trabzon'un ve Trabzonspor'un perde arkası gelişmelerini Trabzon Gündemi ile sizlere aktarmaya devam ediyoruz...

Abdülkadir Ömür için Atalanta’ya transfer baskısı!
Trabzonspor’da yaşadığı sakatlık sonrasında performans düşüklüğü nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Abdülkadir Ömür yeniden eski gücüne dönemeye başladı. Bordo-mavili takımın Antalyaspor ile oynadığı maçta üstün performansı örneği göstererek yeniden umutlandıran Abdülkadir Ömür için İtalyanlar anında transfer gündemi oluşturdu. İtalyan taraftarlar, Papu Gomez’in yerine Abdülkadir Ömür’ün alınması gerektiğini belirterek bu yönde açıklamalar yaptı. Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinden sonra sağ kanattan alınarak hücuma dayalı orta sahada oynatılmaya başlayan Abdülkadir Ömür eski formuna geri dönüşünün de sinyallerini vermeye başladı.
Antalyaspor maçında takımın konuşulan isimlerinin başında gelen Ömür maç içerisinde yaptığı mücadele ve klas hareketlerle teknik kapasitesinin yüksekliğini bir kez daha ispat etti. Gösterdiği bu performansın ardından hemen ortaya atılan transfer dedikodularına alet edilen Abdülkadir Ömür İçin Atalanta’nın önerdiği bonservis bedeli yetersiz görülüyor. Ömür’ü yakından takip eden Atalanta kulübünün taraftarları Antalyaspor maçının ardından sosyal medyada gündem oluşturarak kulüplerinin yıldız futbolcuyu alması için baskı oluşturuyor.
Türkmen, Engelli Trabzonspor taraftarının isteğini yerine getirdi!
Trabzonspor’un altyapıdan yetişen genç yıldız futbolcusu Hüseyin Türkmen engelli Trabzonsporlu vatandaşın akülü araç isteğini yerine getirdi. Gürsoy yaptığı paylaşımda Türkmen’e teşekkür ederek “Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacım için futbolcumuz Hüseyin Türkmen kardeşimden sonuçlandırmak için onay aldım teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim.” dedi.

Vehbi Koç’tan Trabzon’a yoğun bakım ünitesi
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç Trabzon’a yönelik vefa örneği göstermeye devam ediyor. Bir süre önce Trabzon’da AK Parti’nin tüm teşkilatlarına, muhtarlıklara, camilere ve bazı STK’lara maske gönderen Koç bu kez de yaptıracak olduğu Yoğun Bakım ünitesi ile gündeme geldi. Trabzon’a katkı sağlamak için elinden gelen imkanları seferber eden Koç Trabzon’un yoğun bakım ünitesine ihtiyacı olduğu haberini alır almaz harekete geçti. Koç, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi acil yoğun bakım ünitesini yeniliyor. Yatırımın şubat ayı ortalarında tamamlanacağı ve sağlık hizmeti anlamında önemli bir boşluğu dolduracağı kaydedildi.

Nihat Birinci, BBP’yi MHP’ye davet etti!
Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu sosyal medya hesabından BBP’den ayrılıp başka siyasi partilerde lokomotif görevi görenlere sitemde bulundu. “Aksu “Şu BBP kadrolarına bakıyorum da içim kan ağlıyor. Bu yetişmiş, vasıflı insanların her birisi bir başka partiye kan veriyor, can veriyor... Hem de kendisini yıpratma pahasına... Ak parti 'de önemli birer unsurlar. İyi Parti 'de lokomotif ve vizyon görevi yürütüyorlar... MHP 'de de etkin konumda olanlar var. Yani, milliyetçi tabanı Sayın Bahçeli’ye yaklaştırmak gibi bir misyon üstlenmişler. Her yerde varlar. Bulundukları yere kamuoyunun sempatisini sağlama konusunda etkinler. Bir tek BBP ye katkıları yok. Bir gece vicdanlarına danışıp da " Biz ne yapıyoruz. Muhsin Başkanın emanetini yüzüstü bıraktık. Başka yerlerde zaman öldürerek kendimizi de, bizden destek bekleyen o emaneti de yok yere harcıyoruz. ‘Bizim gerçek yerimiz BBP’dir" deyip sabah BBP genel merkezine gelseler, Büyük Birlik Partisi o gün iktidar alternatifi olur.” Şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Aksu’nun bu paylaşımına yorum yapan MHP eski İl Başkanı Nihat Birinci ise BBP’nin de zamanında MHP’ye aynı duygular yaşattığını ima ederek “Ah Yahya kardeşim ah.. Baba ocağını terk edenlerin iki yakasının bir araya gelmediğini hâlâ göremiyor muyuz? Hâlâ emperyalizmin böl, parçala, tasfiye et metodunu kavrayamadık mı? Neden hâlâ ecdadımızın bir olun, iri olun, diri olun nasihatini gözardı ediyoruz? Baba ocağı dururken neden hâlâ başka adresler aranır? Dünya'nın kaderinin yeniden şekillendiği bu dönemde Ülkücüler aynı bayrak altında, aynı cephede şimdi buluşmayacaklarsa ne zaman buluşacaklar?” diyerek adeta BBP’yi MHP’ye davet etti.

CHP’li Şahin de Cevat Kurt’u eleştirdi!
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin, "TİSKİ ve Saadet Partisi arasındaki tartışmaya üzüldüm" dedi. CHP'li Şahin, "Siyasetçi bir kurumda çalıştığı zaman kurumunu asla ne olursa olsun karalamamalıdır. Bu kurumda veya başka bir kurumda ya da başka bir belediyede işçi olarak çalışıp, benim parti genel başkanımı da parti büyüğümü de geçmişimi de karalayan, hakaret eden ve küfür eden insanlar var. Buradaki duyarlılığı onlarda da göstermenizi rica ediyorum" dedi.





















