Künye Reklam
Menü
Ömer Çelik: AK Parti’yi millet kurdu, tabelasını biz astık | Politika Haberleri

Ömer Çelik: AK Parti’yi millet kurdu, tabelasını biz astık

Ömer Çelik: AK Parti’yi millet kurdu, tabelasını biz astık

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Türkiye’nin tüm illerinde çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Milyonlarca vatandaşımıza ulaşıp milyonlarca hanemize girdik” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Türkiye’nin tüm illerinde çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Milyonlarca vatandaşımıza ulaşıp milyonlarca hanemize girdik” dedi.

İSTANBUL (İGFA) - AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, partinin Türkiye genelindeki teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, çalışmaların Türkiye’nin tüm illerinde yürütüldüğünü ifade etti. Genel başkan yardımcıları, bakanlar, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, milletvekilleri ve parti kurullarında görev yapan isimlerin programlara katıldığını aktaran Çelik, bu çalışmalar aracılığıyla “milyonlarca vatandaşa ulaşıldığını ve milyonlarca haneye girildiğini” belirtti.

Partisinin Beykoz İlçe Başkanlığı'nda AK Parti’nin teşkilat yapısına da değinen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, açıklamasında, “AK Parti’yi millet kurdu, tabelasını biz astık deriz. Dolayısıyla burası milletin partisidir. İl başkanlıklarımız, ilçe başkanlıklarımız milletin evidir” ifadelerini kullandı.

"SORUMLULUĞU OLAN KİM VARSA HESAP SORULACAK"

Ömer Çelik, ayrıca AK Parti'nin her zaman doğruların yanında, yanlışların karşısında durduğunu belirterek, "Fon krizi" olarak adlandırılan sürecin ilk andan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla parti kurullarınca titizlikle takip edildiğini vurguladı. Çelik, her türlü usulsüzlük ve istismar ile tavizsiz mücadele edileceğini, süreçten olumsuz etkilenen vatandaşların hak ve hukukunun korunacağını ifade etti.



        YORUMUNUZU PAYLAŞIN