Künye Reklam
Menü
Trabzonspor 4 oyuncuyu transfer listesine aldı | ⚽ Spor Haberleri

Trabzonspor 4 oyuncuyu transfer listesine aldı

Trabzonspor 4 oyuncuyu transfer listesine aldı

Transfer penceresinin açılmasıyla birlikte kadrodaki bazı yıldızların bileti kesilecek. Şimdiden 5 isimle yolların ayrılması düşünülüyor. İyi bir bonservis geliri sağlanması durumunda takıma takviye de planlanıyor.

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen 40 günlük arada Antalya'da kamp yapan Fırtına hazırlık maçlarında beklenen görüntüyü verememişti. Bordo-Mavililer; Hull City, Crystal Palace ve Kasımpaşa ile berabere kaldı.

Ocak ayında temizlik

Karagümrük karşısında alınan 4-1’lik yenilgi de Trabzonspor’da taşları yerinden oynatacak. Abdullah Avcı maçın ardından takımın görüntüsünden hiç memnun olmadığını söylerken, daha önce de bazı yıldızlara uyarı şeklinde konuşmasıyla artık bardaktaki damla taştı. Bu nedenle Ocak ayında kadroda temizlik bekleniyor.

Ocak ayında temizlik

Karagümrük karşısında alınan 4-1’lik yenilgi de Trabzonspor’da taşları yerinden oynatacak. Abdullah Avcı maçın ardından takımın görüntüsünden hiç memnun olmadığını söylerken, daha önce de bazı yıldızlara uyarı şeklinde konuşmasıyla artık bardaktaki damla taştı. Bu nedenle Ocak ayında kadroda temizlik bekleniyor.

Geri gönderilecek!

Öncelikle performansları bir türlü artmayan Djaniny, Yusuf Yazıcı ve Denswil’in gönderilmesi gündemde. Bu isimlerden Djaniny ile Denswil’in kontratları var ve maaşları yüksek olduğu için ayrılık yolunda nasıl bir formül bulunacağı merak konusu.

Lille’den kiralanan Yusuf’un ise Fransız ekibine geri gönderilmesi düşünülüyor. Son 2 maçtır kadroya giremeyen Yusuf Erdoğan, başta Kasımpaşa olmak üzere bazı Anadolu kulüpleriyle görüşürken, sezon başında bedelsiz alınan Larsen de yolcu listesinde.

Öncelikli hedef sağ kanat

Eğer oyuncu satışından iyi bir bonservis geliri sağlanırsa, takıma takviye yapılması da planlanıyor. Öncelikli olarak sağ kanadın güçlendirilmesi hedefleniyor. Köprücük kemiği kırılan Visca, 2.5 ay oynamayacağı için bu bölgeye adam bakılıyor. Ayrıca sağ bek ve orta saha için de futbol izleme komitesi detaylı bir rapor hazırlıyor.

Peres'in son 3 maçı

Bruno Peres geri sayımda... Geçtiğimiz sezonki Adana Demirspor mücadelesinde aşil tendonundan sakatlanan Brezilyalı sağ bekin lisansı dondurulmuştu. Uzun süredir takımla çalışan vekamp dönemini de oldukça iyi geçiren tecrübeli futbolcu, ligin ikinci yarısında takıma katılacak.

Bordo-Mavililer, Giresun, Alanya ve Başakşehir maçlarının ardından Peres’in lisansını aktif hale getirecek. Sambacı, görev verilmesi halinde İstanbulspor’a karşı oynayacak.

Naci Ünüvar ilk 11'e

Türkiye Kupası’ndaki Samsunspor maçında ilk kez 11’de olan ve attığı 2 golle karşılaşmaya damga vuran Naci Ünüvar, ligde de 11’e hazırlanıyor. Visca’nın yaşadığı ciddi sakatlık sonrası yeniden kanat problemi yaşayan Trabzonspor’da, Abdullah Avcı genç Naci’yi görevlendirecek.

Kanat bölgesinde hocanın diğer alternatifleri ise Djaniny Semedo ve Lahtimi. Avcı, kesin kararını taktik idmanlarda verecek.

Gbamin stopere geçiyor

Karagümrük maçında kırmızı kart gören Bartra cezalı duruma düştü, Hüseyin Türkmen ise gösterdiği performansla sınıfta kaldı. Denswil’in de sakatlığı devam ettiği için Giresunspor karşılaşmasında savunmanın göbeğinde Gbamin’in görev alması bekleniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Dünya Kupası arasındaki hazırlık maçlarında zaman zaman Vitor Hugo’nun yanında oynattığı Gbamin’i stoperde kullanacak.
İşte listedeki isimler
Mevcut durumda yabancı kontenjanı açısından sıkıntı çeken Trabzonspor’da, yerlide ise 3 aday radarda. 
2 kez Trabzonspor’un kapısından dönen Efecan Karaca’nın yanı sıra Başakşehir’de düzenli 11’de oynamamasına rağmen hücum katkısıyla fark yaratan Serdar Gürler ve sezon başında Westerlo’ya giden Halil Akbunar’ın şartlarına bakılacak.



        YORUMUNUZU PAYLAŞIN