Beşiktaş yenilgisinin faturasını Jose Sosa’ya kesen Fenerbahçeli taraftarlar Arjantinli yıldızı eleştiri bombardımanına tuttu. Tartışmaların ardından ilk kez Fırtına Trabzonspor'da gündeme gelen 'sos Trabzonspor'a geri dönecek' iddiası bu kez de Karadeniz Gazetesinde yayınlandı. Karadeniz Gazetesinin iddiasına göre bu tepkilere kızan Sosa sarı-lacivertli yönetime, “Madem beni istemiyorsunuz 2 yıllık maaşımı verin. Ben de Trabzonspor’a gideyim” dedi
Süper Lig’in 10’uncu haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş, tarihi bir derbi karşılaşması oynadı. Beşiktaş’ın 4-3 üstünlüğü ile biten maçta Jose Sosa’nın performansı ise çok eleştirildi. Trabzonspor'a dönmek istediği konuşulan Sosa'nın performansında büyük düşüşler var. Bir türlü formunu yakalayamayan Sosa eski günlerine geri dönmek istiyor.
Transfer edildiğinde zafer marşları çalan sarı-lacivertli taraftarlar şimdi ise Arjantinli futbolcuyu deyim yerindeyse taşlıyor. Bu eleştiriler üzerine dün de sosyal medyaya bomba bir haber düştü.
İddiaya göre Sosa, formsuzluğu nedeniyle kendisini kadro dışı bırakmak isteyen Fenerbahçe yönetimine, “Madem beni istemiyorsunuz, o zaman iki yıllık maaşımı verin, devre arasında Trabzonspor'a gideyim” dedi.
35 yaşındaki futbolcunun menajeri ise bu iddiaları yalanladı.
Yenilgi sonrası bu tarz haberlerin çıkmasının doğal olduğunun altını çizen menajer, “Bu haberlerin gerçeklik payı yok. Ortada bir yenilgi var, bu iddialar mantıklı değil ama alıştık” dedi.
Karadeniz





















