Mudanya Mütarekesi’nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen SoloTürk gösterisi öncesinde ilçeye yoğun araç akını yaşandı. Mudanya girişlerinde ve ilçe merkezinde trafik durma noktasına gelirken, bazı vatandaşlar araçlarını Güzelyalı’da bırakarak Mütareke Sahili’ne yürüyerek ulaşmaya çalıştı. Gözlerin yukarıya çevrildiği Mudanya’da gösteriler büyüledi.
Mudanya Mütarekesi’nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen SoloTürk gösterisi öncesinde ilçeye yoğun araç akını yaşandı. Mudanya girişlerinde ve ilçe merkezinde trafik durma noktasına gelirken, bazı vatandaşlar araçlarını Güzelyalı’da bırakarak Mütareke Sahili’ne yürüyerek ulaşmaya çalıştı. Gözlerin yukarıya çevrildiği Mudanya'da gösteriler büyüledi.
BURSA (İGFA) - Mudanya Mütarekesi’nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek SoloTürk gösterisi öncesinde trafik yoğunluğu yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren ilçeye yönelen araçlar, Mudanya girişlerinde ve ilçe merkezinde uzun kuyruklar oluşturdu.
Bursa’dan Mudanya’ya geliş güzergâhında başlayan yoğunluk, ilçeye giriş noktalarına kadar uzandı. Güzelyalı’daki akaryakıt istasyonu mevkiinden itibaren araç trafiği artarken, alternatif güzergâhları kullanmaya çalışan sürücüler de ilçenin farklı noktalarında yoğunluğa neden oldu.

MUDANYA’NIN BİR ÇOK NOKTASINDA TRAFİK KİLİTLENDİ
Yeni Mahalle, Işıklı yolu ve mezarlık mevkiinde yaşanan yoğunluk, ilçe içi ulaşımı da olumsuz etkiledi.
Trafiğin kilitlenme noktasına gelmesi nedeniyle toplu taşıma araçlarının yanı sıra ambulans ve özel hizmet araçları da güzergâhlarında ilerlemekte güçlük çekti.

SoloTürk gösterisini izlemek için Mudanya’ya gelen bazı vatandaşlar ise araçlarını Güzelyalı tarafında bırakarak etkinliğin düzenleneceği Mütareke Sahili’ne yürüyerek ulaşmaya çalıştı.
Etkinliğe katılan vatandaşlar kıyı boyunca yoğunluk oluştururken, sahilde adım atacak yer kalmadı.

Gözlerin gökyüzüne çevrildiği Mudanya'da vatandaşlar da gökyüzündeki heyecana ilişkin anları cep telefonlarıyla yakalamaya çalıştı.

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timinin gökyüzündeki etkileyici manevralarıyla Mudanyalılara unutulmaz anlar yaşattığı anları, Mudanya Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Deniz Dalgıç da protokol ile birlikte Mütareke sahilinden takip etti.






















