Künye Reklam
Menü
Milli Takımda Lüksemburg maçı sonrası Trabzonspor’lu isim kadroya dahil edildi! | ⚽ Spor Haberleri

Milli Takımda Lüksemburg maçı sonrası Trabzonspor’lu isim kadroya dahil edildi!

Milli Takımda Lüksemburg maçı sonrası Trabzonspor’lu isim kadroya dahil edildi!

A Milli Takım kadrosunda, Lüksemburg maçı sonrası değişikliğe gidildi. Trabzonspor’dan Umut Bozok, Westerlo’da forma giyen Cenk Özkacar ve Başakşehir’den Berkay Özcan kadroya dahil edildi.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda dün akşam oynanan Lüksemburg maçının ardından değişiklikler yapıldı.

Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Orkun Kökçü sakatlıkları, Cengiz Ünder ise Lüksemburg karşılaşmasında turnuvadaki ikinci sarı kartını görerek Faroe Adaları maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. 

İspanya'nın Valencia kulübünde forma giyen Cenk Özkacar, Belçika'nın Westerlo ekibinde forma giyen Ravil Tagir, Medipol Başakşehir'den Berkay Özcan ve Trabzonspor'dan Umut Bozok ise A Millî Takım aday kadrosuna dâhil edildi.



        YORUMUNUZU PAYLAŞIN