Künye Reklam
Menü
İçimizdeki İrlandalılar! | ⚽ Spor Haberleri

İçimizdeki İrlandalılar!

İçimizdeki İrlandalılar!

Trabzonspor taraftarından Trabzon yerel medyasına tepki.

Trabzon yerel medyasından olan Karadeniz Gazetesi'nin muhaberinin, bugün Bakasetas'ın antrenmandaki basın toplantısında sorduğu soru taraftarlar tarafından büyük tepki çekti. Oyuncuya İstiklal Marşı'nda bayrağa dönmesi hakkında soru sorulması ve oyuncunun bu duruma şaşırıp 'Ben futbolcuyum, saha içinden konuşmayı tercih ederim' demesi tabiri caizse lafı gediğine oturtmasıdır.

Bunun ardından Trabzonspor taraftarları sosyal medyada büyük bir tepki gösterdi. Twitter'da Türkiye gündemine #SATILMIŞyerelmedya hastagini gündemde 1.sıraya kadar getirdi.Taraftar soruyor; 'Takım iyi giderken Karadeniz Gazetesi'nin sürekli Trabzonspor hakkında İstanbul yerel medyası gibi davranmasının nedeni nedir?' diye.

Çünkü bu Karadeniz Gazetesi'nin ilk vukuatı değildi. Daha önce Edgar LE hakkında gidiyor, Uğurcan için hocayla tartıştı ve Bakasetas için Bakan Soylu'nun devreye girdiği gibi gerçeği yansıtmayan haberler yapılmıştı.

Ayrıca gazetenin sahibi Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz olmasından ötürü onada tepkiler geliyor ve taraftar Trabzonspor yönetiminden bu gazeteye ait muhabirlerin tesislere ve stada alınmaması yönünde ricada bulunuyor.



        YORUMUNUZU PAYLAŞIN