Künye Reklam
Menü
Gaziantep'de o ilçenin nüfusu yarı yarıya yok oldu! | Gündem Haberleri

Gaziantep'de o ilçenin nüfusu yarı yarıya yok oldu!

Gaziantep'de o ilçenin nüfusu yarı yarıya yok oldu!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Gaziantepli Başkan Şahin Islahiye'deki durumdan bahsederek; "İlçenin yarısından çoğu yok. Tam bir felaket var. 60 bin kişilik bir ilçe. Böyle büyük bir felaket görmedim ben" dedi.

"Kaç bina yıkıldı?"
Cüneyt Özdemir, bölgedeki gelişmeleri aktaran Şahin'e "Kaç bina yıkıldı tespit edebildiniz mi?" sorusunu sordu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, verdiği yanıt izleyenleri dehşete düşürdü.

"İlçenin yarısından çoğu yok"
Fatma Şahin, İslahiye ilçesinden bahsederek, "İlçenin yarısından çoğu yok. Tam bir felaket var. 60 bin kişilik bir ilçe. Böyle büyük bir felaket görmedim ben" ifadelerini kullandı.

Deprem merkezine yakın

Gaziantep'in güneybatısında yer alan İslahiye ilçesi, şehrin en eski yerleşim alanlarından biri. 67 bin nüfuslu ilçe, depremin merkez noktası olan Pazarcık, Osmaniye ve İskenderun'un arasında kalıyor. İslahiye, deprem merkezine 65 km uzaklıkta.



        YORUMUNUZU PAYLAŞIN