Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçime ilişkin Antalya'dan mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlere 5 ay kaldığını ve 5 ay boyunca durmadan çalışılması gerektiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu önündeki alanda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kepez'den başlayarak bir taraftan Kumluca'ya diğer taraftan Manavgat'a kadar her köşesi ile Antalya ile hasret gidermeye geldiklerini belirtti.
SEL VE YANGIN FELAKETLERİ
Antalya'nın doğu tarafındaki ilçeleri de yangın afetine maruz kalmıştı. Manavgat, Alanya ve Akseki ilçelerinde inşa ettiğimiz 900 konuttan 427'sinin anahtarlarını hak sahiplerine teslim ediyoruz. Kalanları da yakında teslim edeceğiz. Diğer yandan ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 2,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk.
Vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Mağduriyet yaşayan herkesin yanlarında yer alıyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye kadar olduğu gibi afetlerde de dünyanın en hızlı müdahale sistemine sahip ülke konumundayız.
ANTALYA HAVALİMANI BÜYÜTÜLÜYOR
Antalya Havalimanı'mızı modern hale getirmiştik. Şimdi havalimanımızı iki kat daha büyüterek Antalya'nın turizm gelirini katlayacak adım attık. Antalya'nın belediyenin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz.
Serik bölgesine hizmet verecek atık su sorununu ve Kemer bölgesine hizmet verecek atık su sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Sahil bölgelerindeki plajları ücretsiz olarak kullanacakları projeyi sürdürüyoruz. 15 bin şezlong kapasiteli 7 plaj hizmete girdi. Toplamda 7 yeni plajı daha aynı şekilde devreye alıyoruz.
"ÖNÜMÜZDE 5 AYIMIZ VAR"
20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz. Önümüzde 5 ayımız var. 5 ayda durmak yok.
Diyorlar ki AK Parti'de gençlik yok. Bizim gençliğimiz gümbür gümbür bu alanı doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken, yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik.
"6'LI MASADAKİ SİYASİ VESAYET"
Bugün bölgesinde ve dünyada söz sahibi, güç ve vizyon sahibi bir Türkiye var. Ülkemiz yeni bir seçim arefesinde. Yine 'yaptırmayız' ittifakıyla karşımıza çıktılar. Türkiye kendine biçtiği tek misyonu yaptırmamak olan bir muhalefete rağmen bugüne geldi. Bunlar kendi vesayetlerini oluşturmaya çalışıyorlar, 6'lı masadaki vesayetin adı siyasi vesayet. Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece bu muhalefet sorununu halledemedik.





















