Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor'un konuğu oluyor. Bordo-mavililer zorlu müsabakadan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi.
Fenerbahçe galibiyeti sonrası 4-1'lik Karagümrük yenilgisiyle şok olan Trabzonspor, Giresun'u devirip moral bulmuştu. Ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan toplayan, 7 puan kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, bu durumu toparlamak istiyor. Bordo-mavili hoca, öğrencilerine "Giresunspor'u yenerek yeni bir sayfa açtık. Ama daha iyisini yapmak zorundayız. En önemlisi de istikrar. Seri galibiyetlerle devam etmeliyiz. Trabzonspor'un hedefi her zaman zirvedir ve mutlaka o yarışta olacaktır, bunu unutmayın" uyarısı yaptı.
790 GÜNDE 3 KUPA
Karadeniz devi, Avcı döneminde geçen sezon 37 yıl aradan sonra şampiyonluk hasretine son vermişti. Fırtına, 10 Kasım 2020'de işbaşı yapan Avcı ile 790 günde 1 şampiyonluk, 2 Süper Kupa aldı.
MÜTHIŞ ORTALAMA
Trabzonspor, Avcı yönetiminde 2020- 21 sezonunun 9. haftasından itibaren 86 lig maçı oynarken, 49 galibiyet, 28 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşayıp, 175 puan topladı. 2.04'lük puan ortalaması yakaladı.
MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Naci, Djaniny.
Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Fer, Doumbia, Umut, Yusuf, Efkan, Efecan, Candeias, Cavaleiro, A.





















