Künye
Menü
Futbol kapitalistlerinin sözcüleri rahat durmuyor! | Mustafa Nuri SUNGUR
Mustafa Nuri SUNGUR

mustafanurisungur@gmail.com

Futbol kapitalistlerinin sözcüleri rahat durmuyor!

Trabzonspor'un lider olduğu Süper Lig'de zirvenin bir hayli gerisinde kalan İstanbul takımları, klasikleşen ayak oyunlarına başladı. İstanbul takımlarını yalaka yorumcuları nemalandıkları kulüplerine biat etmeye devam ediyorlar.

Katıldıkları TV programlarında adeta futbol camiasına fitne tohumları eken başta Rıdvan Dilmen, Sansal Büyüka ve Şenes Erzik olmak üzere birçok futbol emperyalisti yorumcu "maçlar oynanmazsa lig tescil edilemez" yorumları ile Trabzonspor'a tuzak kuranların yolunu açıyor. 

Haberin Takası olarak bizler bu konuda yaptığımız haberler ve köşe yazarlarımızın yazdığı yazılarla kamuoyunu ve Trabzonspor camiasını sürekli bilgilendirmeye çalıştık. Halen daha bu mücadelemizi sizlerin takdirleriyle sürdürüyoruz.

İstanbul takımlarının paralı silahşörleri çıktıkları her programda Trabzonspor aleyhine yorumlar yapmaya hem TFF'yi hemde spor camiasını 'Kendi Çıkarları' lehine yönlendirme telaşı içine girdiler. 

Bu yorumlardan bazılar şunlar;

Şenes Erzik : "Oynanmamış ve bir lig tescil edilmez. Bunu UEFA da FIFA da kabul etmez."

Şansal Büyüka : "2019-20 sezonu Avrupa'da toptan iptal edilecek ve 'Kalbolan lig'olarak futbol tarihine geçecek gibi. Öyle görünüyor."

Rıdvan Dilmen :'İyi bir çalışma yapılırsa, 34 hartaya sıkıştırılmış bir Play-Off şu anda çözüm gibi görünüyor."

gibi yorumlarla akıl tutulması yaamaya ve yaşatmaya devam ediyorlar. 

Ligin bitmesine 8 hafta kala bütün dünya da yaşanan küresel bir salgın nedeniyle ligin oynanamıyor olmasını dayanak göstererek oynanmış olan 10'larca haftayı nasıl yok sayabiliyorsunuz. Buna bir anlam veremiyoruz. Türkiye'de Dozer Cemil Usta Süper Ligi oynanmamış 'Kaybolan yıl' olarak iptal edilemeyecek. Bunu hiçbir futbol sever veya hiçbir Trabzonspor taraftarı kabul etmiyor.  


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN