Künye
Menü
Bütün Oyuncuları Satabilirsiniz | Hüseyin DEĞİRMENCİ
Hüseyin DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com

Bütün Oyuncuları Satabilirsiniz

BÜTÜN OYUCULARI SATABİLİRSİNİZ

Yeni sezon başlamadan entrikalar başladı, Türk futbolunun şımarık çocuğu, Fenerbahçe yöneticileri federasyonun açıkladığı harcama limitini tanımayarak transfere hızlı bir giriş yaptılar.

Trabzonspor, harcama limitini göz önünde bulundurarak, kaptanı sosa’ya yapmış olduğu düşük teklifin çok üzerinde bir teklif yapan Fenerbahçe, Yüzsüzlük yaparak federasyonda harcama limitleri ile ilgili alınan karara itirazında, Trabzonspor’dan destek bekleyerek, ne derce pervasız ve utanmaz olduklarını ortaya koymaktadırlar.

Federasyonun açıkladığı harcama limitleri konusunda Fenerbahçe’nin itirazına karşı itirazda bulunan Galatasaray ve Trabzonspor’un, bu itirazdan vazgeçmeyip inatla üzerine gitmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, bir sezon boyu Trabzonspor’un mukavele imzalayalım teklifine yanıt vermeyip, sezon sonunu beklemek isteyen kaptan Sosa Hazretleri, bu camianın Ne derece hassas olduğunu bildiği bir kulüpten aldığı transfer teklifini düşünüp değerlendirmesi ve hala Trabzonspor’a bir cevap vermemiş olması gerçekten üzücü bir durumdur.

Burada Trabzonspor yönetimi adına düşünülecek bir durum yoktur. Trabzonspor’da kalmayı düşünmeyen, kendini buraya ait hissetmeyen, ruhunu ve benliğini ortaya koymayan bütün oyuncuları satabilirsiniz.

Buna babamın oğlu da dahildir. Kaldı ki, Novak, Sosa, Nwakaeme, sörloht ve Diğerleri de dünden dahildir. Bonservisi elinde olan zaten gidiyor, Mukavelesi devam eden ise bizim gözümüzde ederinin karşılığını getirdiği takdirde istediği yere gidebilir.

Trabzonspor’un genç, dinamik ruhunu sahaya yansıtacak oyunculara ihtiyacı vardır. Bu oyuncular iyi araştırıldığında her yerde ve altyapımızda da her daim mevcuttur.

Bu nedenle, Bu ekonomik şartlarda Trabzonspor yönetiminin, hiç hatır etmeden ve bol sıfırlı Eurolar dolarlar vermeden, hele de yaşı Kemal’e ermiş oyunculara hiç mi hiç vermeden, pekala yarışacak hedefe ulaşacak, Mevcut kaliteli ve ruhu sahaya yansıtan oyuncularımızın yanına, Oyuncular katarak şampiyon olabilecek kadro kurabilirler.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN