Künye
Menü
Hindi Baba Hindi | Hüseyin DEĞİRMENCİ
Hüseyin DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com

Hindi Baba Hindi

HİNDİ BABA HİNDİ 

Bir takımın ne kadar oturmuş ve kaliteli olursa olsun, ne kadar yıldız oyuncun olursa olsun, şansıda olacak.

Fenerbahçe’den daha kaliteli takımımız var dedik, daha hazırız dedik, mutlak kazanmamız gereken maça çıktık, Maçın 2. dakikasında pozisyonda bulduk ama golü bulamadık, bu pozisyon döndü 3.dakikada kendi kalemizde gol oldu, öyle bir gol oldu ki, adam bayıltan salak top geldi gol oldu ve maça resmen 1-0 mağlup başladık.

Neyse ki, Fenerbahçe ikinci sarıdan kırmızı ile 10 kişi kalınca, Trabzonspor gibi taraftarıda şaşırttı, bu hiç ön gördüğümüz bir şey değildi ve bu kartın faulü ile gelen frikik atışını Bakasetas kullandı ve top ile Altay’ı birlikte kaleye sokarak Trabzonspor’un beraberlik golünü buldu çok şükür.

Bu kez de zaten eksik olan Hamsik’den sıkıntımız varken buna maç içinde Nwakaeme eklenince ahlanmamak elde değil, bu nasıl şansızlık, bu nasıl bahtsızlık diye söylemeden edemedik.

Trabzonspor ilk devre bitmeden, defansa yatan Fenerbahçe’yi oldukça sıkıştırdı ama gol gelmedi, Hugo ile net bir pozisyondan da yararlanamadık ve ilk devre 1-1 beraberlikle sona erdi.

Trabzonspor ikinci devreye ilk yarıda sol bekte oldukça aksayan, Denswil’in yerine Trondsen’i alarak başladı ve oyun kontrolünüde elinde tutarak iyide başladı ama, Şanssızlıklar ikinci yarının başında da devam etti, sağ bek Peres sakatlanarak yerini Dorukhan’a bıraktı.

On kişi oynayan Fenerbahçe, beraberlik için komple defansa yatınca oyun Trabzonspor adına kilitlendi, bu kilidi açmak için Trabzonspor her şeyi deniyor, pozisyon buluyor bir topu da direkten dönüyor ama gol gecikiyordu.

Nihayet bir penaltı pozisyonu ve hakem tarafından verilmesede VAR’dan geldi, bu pozisyonda Cornelius’a sumo güreşçileri gibi sarılan Szalaı utanmadan birde itiraz ediyor, penaltının Babası pozisyon zaten netti.

Penaltı atışının başına geçen Bakasetas atışı gole çevirince Trabzonspor bu golle 2-1 öne geçti, Bu golün ardından mağlup duruma düşen Fenerbahçe atak yapmayı hatırladı, atak yapmaya kalkınca da Trabzonspor ani bir atakta, Cornelius’un vuruşundan dönen topta Yusuf’un şutuyla üçüncü golü buldu ve skor 3-1 oldu, bu skor Trabzonspor’un liderliği demekti.

Acizleri oynayan Fenerbahçe eksik olmasından mütevellit, bütün takımıyla defans yapıp Trabzonspor’u kitlemeyi ve maçı berabere bitirmeyi hesap ederek liderliğini koruma çabasına girişti, ancak bu çabaları zor da olsa Trabzonspor’un ısrarlı baskıların sonucu kırıldı ve Trabzonspor’un galibiyeti geldi.

Trabzonspor camiasının ve taraftarının, bu galibiyete şiddetle ihtiyacı vardı ve bu galibiyetle namağlup lider olan Trabzonspor, taraftarının taktirini kazanırken benimde aklıma eskilerden bir tezahürat geldi, HİNDİ BABA HİNDİ diye başlayıp devam eden bilirsiniz, bu tezahüratı bu maça özel değiştim, neden bu maça özel, hakemlerle torpille liderlik yaşayan ve bu deplasmanda bunu devam ettirmeyi hedefleyen Fenerbahçe’yi 3-1’lik net skorla yenmemize sebep.

Maça damgasını vuran Bakasetas’a uyarlayarak HİNDİ BABA HİNDİ rakibi BAKASETAS BİNDİ olarak değiştim. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR) 


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN