Künye Reklam
Menü
Bir Çok Şey Kaybettik | Hüseyin DEĞİRMENCİ
Hüseyin DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com

Bir Çok Şey Kaybettik

BİR ÇOK ŞEY KAYBETTİK

Trabzonspor muhteşem bir hava ile İstanbul’a ayak bastı, öylesi hava ki bu, şu anda ligimizde bu havayı yakalayabilen, teneffüs edebilen hiç bir takım yok. Buna istinaden Trabzonspor’a gerektiği kadar bilet veren Kasımpaşa tribünleri boş kaldı.

Tabi bütün temennimiz bu havanın devam etmesi için herkesin elinden gelenin fazlasını yapması gerekmektedir.

Trabzonspor maça değişik bir onbirle çıktı, Uğurcan, Pereira, Ivanildo, Campi, Novak, Sosa, Obi Mikel, Yusuf Sarı, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Sörloş 
Bu kadroda beş yeni oyuncu var, biraz endişelenmedim değil. Ama;

Trabzonspor maça oldukça hızlı başladı, Kasımpaşa belliki geçtiğimiz yıldan, biraz daha güçsüz hale gelmiş ve Trabzonspor’un bu havası ve baskılı oyunu karşısında oldukça arkaya yaslanarak savunma anlayışı ile mücadele etti.

Dakikalar ilerledikçe Trabzonspor ağırlığını iyice hissettirdiği rakibini oldukça bunalttı ve bu dakikalarda yani 34. dakikada a.ömür’ün şık pası ile, sörloş caza sahasına ince bir hareketle girerek, rakibini oyundan düşürdü ve topu sol ayağıyla uzak köşeye plase ayarak golü kaydetti, 0-1

Bu golden hemen sonra Trabzonspor bir rehavet içine girdi, bu dakikalarda Kasımpaşa atakları görüldü ve dolayısı ile 40. dakikada gelen bir şut, obi mikel e çarparak kalecimizi yanılttı ve gol oldu, 1-1

Kasımpaşa golü bulduktan sonra ataklarını sıklaştırdı, bu dakikalarda Trabzonspor oyundan düştü ve pozisyonlar vererek oldukça zorlandı. İlk yarı bu sonuçla 1-1 olarak tamamlandı.

İkinci yarı Kasımpaşa oyuna iyi başladı öyle de götürdü, Trabzonspor’da oyuncu değişiklikleri de işe yaramadı, kalecimiz Uğurcan Mütüş iki kurtarış yaptı maçın kırılma anıydı.

Her ne olursa olsun bu maç mutlaka kazanılmalıydı, kazanabilirdik de aslında ama şansımız yanımızda değildi, aksi bir top oyuncumuzdan sekiyor kaleci yanıtı yok gol oluyor bu gol bize puan kaybettiriyor bu üzüyo işte insanı.

Buradan Trabzonspor bir galibiyet çıkarabilseydi, çok şey değişecekti, ama maalesef bu beraberlik bana göre bir çok şeyi bize kaybettirdi.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN