Trabzonspor’daki köstebek kim!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda konuştu.Trabzonspor'un Başakşehir'i 1-0 yendiği maçın ardından bordo mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Daha iyi mobil deneyim için tıklayınız

Avcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
2014 ten bugüne kadar 9 senedir birçoğunda içinde bulunduğum Başakşehir ligin en iyi organize olan takımı. Bir oyun hafızası var ve Emre hocayla bunu devam ettiriyorlar. Maçın ilk yarısında akan oyunda baskı planlarımız son derece sağlıklı bir tempodaydı. Belki başka bir pozisyondan golü bulabilirdik. Baka’nın golüyle öne geçtik.  
İlk yarı itibarıyla bir şey vermedik. İkinci yarı başlarken iki buçuk bölgede sıkışık ve kompakt bir şekilde kalmak istedik. Doğru baskılar yapıp fırsatlar yakalamak istedik. İkinciyi bulup bunu daha farklı kazanabilmek için yapmıştık. Ligin en iyi organize olan takımı topa sahip olup üzerimize geldiler. 2 pozisyon dışında rakibe pek bir şey vermedik. 
Böyle inişli çıkışlı süreçte kazanmak bizim için önemliydi. Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde kaybedersin. Biz hiçbir zaman vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu desteklerini bizden esirgemesinler. 

26 ayı bitirdim Trabzonspor’da en fazla puan alan takımız. Değerlendirme durumunu oluşturan iki maç var Karagümrük ve Alanyaspor maçı. Ben, sporcu ruhu, Trabzonspor bu kadar kolay teslim olmaz. İki maç beni çok yordu. Bununla ilgili de değerlendirme yapacağım.  Trabzonspor Başkanına yönetim kuruluna Ertuğrul Doğan’a parantez açıyorum. Verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Kulüp içindeki oyuncular, taraftarımız, sokaklardaki insanlar verdikleri destekler, teveccüh beni çok mutlu etmiştir. Ben vazgeçmeden devam edeceğim ama bazı hassasiyetlerim de yok değil var. 
Ben yarışırken, geliştirirken kulübün her şeyiyle uğraşmak istemiyorum. Ben CEO su değilim buranın teknik direktörüyüm. Bunu geliştirmeye çalışırken ve yarışırken hassasiyetlerim var. İki hafta önce Giresunspor maçı için taktik çalışması yapıyoruz, bir şey deniyorum, akşam sosyal medyada. Dün denedim, karıştırdım, o da yine sosyal medyada. Bunu kim veriyor? Takip ediyorum bulacağım. Biliyorum da… Trabzonspor büyük bir kulüptür herkes paçasına yapışamaz. Trabzonspor’a hizmet edenler vardır ben de dahil. Basın yok hiçbir şey yok. Antrenman yapıyoruz, akşam çıkıyor. 
Trabzonspor’a mı çalışıyorsunuz rakibe mi çalışıyorsun? Kim veriyorsa içeriden… İş mi yapacaklar ilişki mi kuracaklar. Kime bilgi veriyorsunuz, kime ne menfaatler doğrultusunda bilgi veriyorsunuz. Kime hizmet ediyorsunuz. Bir tane hizmet edilecek yer var kurum ve Trabzonspor. Buradan giderken Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı gibi iz bırakmak istiyorum.Hassasiyetim çok fazla bununla ilgili sonuna kadar gideceğim. Bu arada sonuç almak doğru bir şekilde hareket etmek istiyorum. 
Marek ile dün bire bir görüşme yaptım. Marek dünya futbolu ve bizim için çok önemli bir futbolcu. Marek ile fikir alışverişi yaptım. Onun çok iyi tecrübeleri var bize farklı bir pencere açabilmesi için konuştuğumuz oyunla ilgili durumlar var. Marek’in daha sonra gireceği oyunlardan faydalanmak istiyorum. Marek’in geleceğiyle ilgili düşüncelerinde biz ne yapabiliriz diye dün oturduk konuştuk. Marek oynamaya devam edecek mi bırakacak mı kulüp olarak faydalanabilir miyiz ne olacak bunların hepsini konuştuk. Bugün girecekti Bartra’nın durumu oldu giremedi. Marek her şeyiyle çok değerli ve örnek bir oyuncu. Sadece oyun aksiyonlarıyla ilgili zaman zaman değerlendirdiğim zaman zaman değerlendiremediğim bir oyuncu. 
Galatasaray son yakaladığı ivmeyle beraber geçen seneki bizim durum gibi pozisyon aldı. Bunun içinde inişler çıkışlar olacaktır. Büyük takımlardan Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor Başakşehir bunların hepsi yarışın içinde olacak. Konyaspor iyi işler yapıyor, Kayserispor istikrarlı gidiyor. Genç teknik direktörler kaliteyi artırıyor. Yönetici, medya, taraftarlar bu oyunun iyileştirici gücü var buna sahip çıkmamız lazım. Devre yeni bitti ama biz bir devre daha oynamış gibiyiz. İkinci yarıda topun daha fazla oyunda kaldığı bir sezon bekliyorum.



Diğer Haberler