Trabzonspor'da önce PAS sonra MASS!

Trabzonspor'a transferinin ardından kısa bir süre sonra satışı yapılarak adeta pas geçilen eski yıldız futbolcu haber gönderdi: Beni alın!

Daha iyi mobil deneyim için tıklayınız


Trabzonspor'un eski bir sol bek oyuncusu 'Beni alın' diyerek  Bordo Mavili ekibe haber gönderdi. 


Trabzonspor'a dönmek istediğini belirten futbolcu Trabzonspor yönetimi tarafından ve akıllı Avcı tarafından nasıl değerlendirilecek oyuncu kimdir? 

Bir dönem Trabzonspor'da görev yapan oynadığı maçlarda başarılı performans sergileyen ama çok erken bir zamanda Trabzonspor'un satmak zorunda kaldığı oyuncu Emmanuel Mas Trabzonspor'a haber gönderdi. 

Emanuel  mas San Lorenzo takımından 1,5 milyon euro'ya transfer edilmişti. Trabzonspor'un ekonomik sorunları dolayısıyla 800 bin dolar kârla kısa bir sürede satışı yapıldı. 

Emmanuel Mas transfer olduğu takım da istediği performansı yakalayamadı. 2021 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan Emmanuel mas Trabzonspor'da yeni bir sayfa açmak istiyor. bu düşünce ile birlikte Trabzonspor yönetimine haber gönderen Emmanuel mas 'Beni alın' diyerek  Trabzonspor'un başarısına ortak olmak istiyor. 

 

 



Diğer Haberler