Antrenmana Danimarkalı Cornelius katılması teknik heyeti sevindirdi. Hafif ağrıları bulunan Cornelius'un maçta 11 başlaması beklenmiyor. Bordo Mavililer de sakatlıkları devam eden, Bruno Peres, Gervinho, Koita ve kart cezalısı Edgar kafilede yer almıyor. Koita'dan istediğ verimi alamayan Trabzonspor'da futbolcunun elde kaldığı ve ondan faydalanılamadığı tartışmalarını da beraberinde getiriyor.
HAZIR DEĞİL
Koita'nın kadroya alınmama sebebinin ise tam olarak hazır olmadığı ve bu şekilde oynarsa düzelmeden oynarsa daha büyük sorunlara neden olacağı edildi.
1 haftadır takımla çalışan Fode Kotia'nın antrenman performansı yeterli bulunmadı. Oyuncunun bir sonraki maç olan Gaziantep mücadelesine kadar hazır olması bekleniyor. Süper Lig'de 12 hafta geride kalmasına rağmen Koita, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde 1 maçta 7 dakika, Süper Lig’de ise 3 maçta 24 dakika şans buldu. Diğer maçlarda ise sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamadı.